TERMENI ȘI CONDIȚII

Toate informațiile prezentate pe site au exclusiv scop informativ/educativ. Ele nu înlocuiesc consultația sau sfatul medicului.
Informațiile oferite nu pot fi considerate, în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate.
Informațiile și exemplele folosite în scopul prezentării produsului variază de la o persoană la alta.

Ejaculare-precoce.com nu se face răspunzător în nici un fel pentru rezultatele obinute de către clienții săi în urma folosirii produsului său de eventualele probleme, întâmpinate în timpul său după utilizarea manualului.
Utilizatorul folosește produsul pe propria răspundere și acceptă faptul că Ejaculare-precoce.com nu poate fi considerat răspunzătoar pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel.
Utilizarea acestui website/manual, implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.
Orice reclamație ulterioară va fi soluționată conform acestui document.

Important:
Acest manual este proprietatea Ejaculare-precoce.com. Este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Încălcarea drepturilor recunoscute și protejate prin prezența lege atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală, după caz, potrivit legii.
Este permisă utilizarea manualului doar pentru uz personal. Este interzisă copierea și/sau distribuirea acestui manual sau website, în întregime sau a unor părți din el, prin orice mijloace, fără acordul deținătorului.

© Ejaculare-precoce.com 2021